Lähtökäsky-levyn julkaisukonsertti
Lähtökäsky-levyn julkaisukonsertti

Lähtökäsky-levyn julkaisukonsertti

Meriteatteri juhlistaa Lähtökäsky-levyään julkaisukonsertilla Helsingin Kulttuuritehdas Korjaamolla 10.4! Liput myynnissä nyt.

Lähtökäsky on juureva folk-levy, joka taltioi uuden sukupolven teatterilauluja. Äänilevyn herkät balladit ja riemukkaat rallit ovat saaneet ensisoittonsa Meriteatterin Lähtö-trilogian esityksissä. Ainutlaatuisessa julkaisukonsertissa lavalle nousee Meriteatterin laulava ja soittava ensemble laulamaan lähdöistä ja jäämisistä, riemusta ja murheesta, menneestä ja tulevasta.
 
Toivottu Lähtökäsky-levy rahoitettiin Mesenaatti-kampanjalla. Lähtökäsky-levy on Meriteatterin neljän ensimmäisen vuoden summaus, jonka jälkeen ryhmä seilaa kohti tuntemattomampia vesiä.
 
Meriteatterin ensemble on:
Suvi Ahoniemi, Antti Autio, Laura Halonen, Mait Joorits, Ella Mettänen, Aino-Marja Miettinen, Anni Mikkelsson, Hannes Mikkelsson, Viljam Mikkelsson, Joel Mäkinen, Jaakko Ohtonen, Jussi-Pekka Parviainen, Nadja Räikkä, Esa-Matti Smolander, Tinni Torikka ja Vera Veiskola
 
Laulujen sävellykset: Antti Autio, Hannes Mikkelsson, Joel Mäkinen, Jussi-Pekka Parviainen ja Vera Veiskola
 
Laulujen sanat: Antti Autio ja Anni Mikkelsson. Konsertissa kuullaan myös Arto Mellerin runoon sävelletty “Siittämisen ja kivun laulu” -kappale.

 

Julkaisukonsertti Kulttuuritehdas Korjaamon Vintillä maanantaina 10.4. klo 19.
Töölönkatu 51, Helsinki.

 
Mesenaatti-kampanjan kautta lippunsa ostaneet ovat saaneet kutsulippunsa sähköpostitse. Ota yhteyttä meriteatteri(a)meriteatteri.fi, jos et ole saanut viestiämme.