Meriteatteri levyttää vihdoin – osallistu joukkorahoituskampanjaamme!
Meriteatteri levyttää vihdoin – osallistu joukkorahoituskampanjaamme!

Meriteatteri levyttää vihdoin – osallistu joukkorahoituskampanjaamme!

Meriteatterin kiitellyn Lähtö-trilogian lauluista tehdään äänilevy, Lähtökäsky. Mahdollista juurevan folk-levyn äänittäminen ja ennakkotilaa äänite sekä muita Meriteatteri-tuotteita kampanjamme kautta!

Tutustu kampanjasivuumme >

Meriteatterin Lähtö-esitystrilogian juurevista balladeista ja railakkaista veisuista tehdään nyt kauan toivottu äänilevy.

Tahdomme luoda äänitteen, joka taltioi uuden sukupolven teatterilauluja. Aiomme tehdä laadukkaasti tuotetun folk-levyn, joka toimii muistona rakastetun trilogian esityksistä ja uppoaa myös niihin, jotka eivät ole esityksiä nähneet.

Levyn äänitys tapahtuu metsän siimeksessä, Niinikosken studiolla, joulu-tammikuussa 2016-2017. Juhlimme äänitteen valmistumista levynjulkaisukonsertilla Helsingissä huhtikuussa 2017. Konserttiin on mahdollisuus hankkia lippuja tämän kampanjan kautta.

Lähtökäsky-levyn lauluja ovat säveltäneet Antti Autio, Hannes Mikkelsson, Joel Mäkinen, Jussi-Pekka Parviainen ja Vera Veiskola. Sanoitukset ovat Anni Mikkelssonin ja Antti Aution käsialaa. Lisäksi levyllä kuullaan Meriteatterin versio Arto Mellerin runosta Siittämisen ja kivun laulu. Levyn ääniraidoilla esiintyy Meriteatterin koko ensemble.

Ryhtymällä mesenaatiksi saat tilattua levyn ennakkoon ja mahdollisuuden ostaa myös muita Meriteatteri-tuotteita. Samalla tuet nousevan teatterisukupolven työtä. Meriteatteri on onnistunut luomaan hurmaavia teoksia, jotka ovat koskettaneet niin katsojia kuin kriitikoitakin paikkakunnasta riippumatta. Äänilevy taltioi Lähtö-trilogian vahvat ja herkät merilaulut, joissa soivat lähtö ja jääminen, riemu ja murhe, mennyt ja tuleva. Rahoitamme Mesenaatti-kampanjalla albumin äänitys-, miksaus-, masterointi-, painatus- ja postituskulut.

Aamulehden Jussi Saarinen näki Laulu on meren laulu -esityksen Tampereen Teatterissa helmikuussa 2016 ja ihastui Siittämisen ja kivun laulu -kappaleeseen ja esityksen muihin lauluihin:

“Itse asiassa kappale on niin loistava, että vaadin sen levyttämistä. Sen rinnalla monen suomalaisen folkpop-artistin tuotokset ovat höttöistä purukumihumppaa. Muutenkin näyttelijät laulavat ällistyttävän hyvin, ja kappaleet on sovitettu tyylitajulla. Tehkääpä saman tien kokonainen levy, minä ainakin ostaisin.”

Lue lisää ja lähde Meriteatterin tukijaksi!