Tulossa kesällä 2015: Eikä merta enää ole – kotimatkan laulu
Tulossa kesällä 2015: Eikä merta enää ole – kotimatkan laulu

Tulossa kesällä 2015: Eikä merta enää ole – kotimatkan laulu

Hyvää kevättä Meriteatterista! Ihan pian teatteriseurueemme rantautuu taas Röölän rantaan kitaroineen ja haitareineen. Kesän 2015 esitys on nimeltään Eikä merta enää ole – kotimatkan laulu. Se on hilpeänhaikea balladi kaukaisista maista ja kotirannoista, ikävästä toisen luokse. Entä mikä se on, joka lähestyy saarien takaa?

Meriteatterin kesän 2015 näyttelijät ovat aikaisemmilta kesiltä tutut Antti Autio, Laura Halonen ja Vera Veiskola sekä uudet kasvot Jaakko Ohtonen ja Mait Joorits. Käsikirjoitus ja ohjaus on edellisten vuosien tapaan Anni Mikkelssonin käsialaa. Esityksen tuottaa Suvi Ahoniemi.

Eikä merta enää ole – kotimatkan laulu on Lähtö-trilogian päätösosa. Trilogian edelliset osat Merimies, muija, kalamiehen koira – merikabaree kaikille jotka lähtevät tai jäävät ja Laulu on meren laulu – lähdön ja paluun balladi saivat ensi-iltansa Röölässä kesinä 2013 ja 2014.

Eikä merta enää ole – kotimatkan laulun ensi-ilta on 1.7.2015 Röölässä.
Lipunmyynti alkaa 1. kesäkuuta.
Lisätietoja tulossa kevään aikana.

”Kyllä minä tunnen heilani laivan, vaikka ei näy kuin mastot vaan. Ja trai trai traa ja laulan vaan. Vaikka ei näy kuin mastot vaan.”


Eikä merta enää ole - kotimatkan laulu