Meriteatteri vierailee Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikolla
Meriteatteri vierailee Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikolla

Meriteatteri vierailee Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikolla

Meriteatteri vierailee heinäkuussa Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikolla Laulu on meren laulu -esityksellä sekä Lähtökäsky -konsertilla! Laulu on meren laulu nähdään Kustavissa 10. ja 11.7. ja Lähtökäsky -konsertti 10.7.2019.

Laulu on meren laulu on hilpeän haikea balladi Röölän sataman asukkaista ja heidän elämästään. Se on esitys pettävistä laitureista, rauhallisista ankkuripaikoista ja ikuisesta ikävästä kauneimpaan satamaan – sekä tietysti sillin kalastuksesta. Laulu on meren laulu kertoo sillitehtaan Lahjan (Laura Halonen) ja Lempin (Vera Veiskola) elämästä ja ystävyydestä nuorista tytöistä aina vanhuuteen asti. Toinen mielii maailmalle ja toinen tahtoo oman laiturin, mutta meri on arvaamaton.

Laulu on meren laulu on Meriteatterin rakastetuimpia esityksiä. Esitys sai ensi-iltansa Röölässä kesällä 2014 ja se on kiertänyt vuosien varrella ympäri Suomea.

Lähtökäsky -konsertissa Meriteatterin laulava ja soittava ensemble esittää kappaleita Lähtökäsky -levyltään sekä harvemmin kuultuja merilaulujaan. Konsertissa kuullaan niin merimieslauluja, arkkiveisuja kuin ryhmän omia kappaleita. Lähtökäskyn laulut soivat koti-ikävästä ja elämisen riemusta, rakkaista rannoista ja maailman meristä.

Liput ja lisätiedot: www.vkkustavissa.fi

 

Vierailu Tampereen Telakalla 28.2.-1.3.2015